FAQ

Der kan være mange spørgsmål der trænger sig på, når man skal finde en bogholder. Vi har forsøgt at samle de mest almindelige herunder.

Du udfylder formularen her og skriver nogle stikord om din virksomhed. Herefter vil vi hurtigt matche dig med 3 relevante bogholdere, som vil give dig et tilbud. Du vælger helt selv hvem du vil vælge, eller om du vil afvise dem alle.
Det er 100% gratis og uforpligtende for dig at få vores hjælp til at finde en bogholder. Vi er finansieret af et lille fee fra bogholderne for at være med. Dette er med til at sikre deres seriøsitet omkring de tilbud, de afgiver.
Nej, det er helt uforpligtende at bruge BogholderMatchr. Vi finder 3 gode bogholdere og vi er overbeviste om, at du vil elske én af dem. Skulle det ikke være tilfældet, er vi stadig gode venner. :-)
Vi samarbejder med kvalitetssikrede og brugerratede borholdere. Vi indhenter altid ratings på bogholderen, når du har arbejdet med ham i noget tid. Derfor kan vi også i fremtiden sikre, at vores brugere kun kan blive matchet med de bedste bogholdere. Du kan blive matchet med både lokale og ”almindelige” bogholdere. Hvis du skriver at du skal bruge en lokal eller at din opgave naturligt kræver det, bliver du naturligvis kun matchet med lokale bogholdere.
Det tager typisk 2-3 timer før du bliver matchet med en bogholder, men op til 24 timer.
Du behøver ikke at have en bogholder. Det er dog ofte en god idé, da en bogholder kan spare tid, optimere skat og sørge for at tingene bliver gjort korrekt og til tiden.
Det gør vi, J Media - John, Anders og Line - der har en blandet baggrund inden for regnskabsbranchen og online marketing. Sammen vil vi gøre livet surt for de bogholdere, der ikke gør sit arbejde godt nok.

Brug for hjælp?

Kontakt os

Vi finder en bogholder, du vil elske.

Bogføring og regnskab handler om tillid og kemi. Bliv matchet med en dygtig bogholder til en pris, der er til at betale.

Find mig en bogholder