Om Matchr

Matchr er en dansk iværksættervirksomhed, der formidler kontakt til dygtige revisorer, bogholdere og advokater.

Her på BogholderMatchr.dk, hjælpe vi dig med at finde den helt rigtig bogholder til dig.

Tidligere har man typisk brugt telefonbogen og blot ringet til den bogholder, der havde den flotteste annonce eller lå tættest på. I dag er det langt nemmere at finde en bogholder, som rent faktisk passer personlighedsmæssigt, servicemæssigt og prismæssigt til den situation du og din virksomhed står i netop nu.

Vi kigger på din virksomheds segment og sammenligner med hver enkelt af de bogholdere, vi samarbejder med – og baseret på tidligere kunders ratings, bogholderenes spidskompetence, priser osv. giver vi dig 3 forslag på bogholdere, som er velegnet til dig. Hvem af de tre du vælger bestemmer du selv – du kan selvfølgelig også lade være med at vælge én. Det vil dog gøre os kede af det, fordi så ikke har gjort vores arbejde godt nok.

Du giver os nogle informationer om din virksomhed, som kun vil blive delt med vores sagsbehandlere og de enkelte bogholdere.

Herefter vil vi matche dig med 3 dygtige bogholdere, der er relevante for din virksomhed. Vi gør meget ud af at sikre, at match du får er fra kvalitetssikrede bogholdere, som personlighedsmæssigt passer perfekt til den situation, som din virksomhed er i netop nu.

Til sidst vil vi følge op på din tilfredshed, så vi i fremtiden bliver endnu bedre til at matche danske virksomheder med den helt rigtige bogholder.

Holdet bag

John J.
Founder
Anders H.
Marketingansvarlig
Line J.
Kundeservice

Ledige stillinger

Vi elsker at få nye kollegaer, se hvilke job vi kan tilbyde

Job

Vi finder en bogholder, du vil elske.

Bogføring og regnskab handler om tillid og kemi. Bliv matchet med en dygtig bogholder til en pris, der er til at betale.

Find mig en bogholder